<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Accu Laptop voor Asus F550EA Online


Geprezen als's werelds lichtste 14-inch zakelijke laptop, de Accu Asus f550we http://www.kopenaccu.com/asus-f550we.html iets meer dan 1kg weegt, en het is ongeveer 150 gram lichter dan de Dell XPS 13, misschien wel een van de beste laptops ontworpen premie rond.

Er is geen debat over het uiterlijk van de B9440UA: het is ontworpen om te worden licht in plaats van dunne, en doet dat met stijl en oog voor detail (bijvoorbeeld de AsusPro naam is getst op de achterkant van het apparaat).

Asus gebruikt van een magnesiumlegering voor het chassis om zijn robuustheid. Dat gezegd hebbende, zowel het scherm en het toetsenbord weergegeven een mate van flex-niet veel, maar nog steeds merkbaar aan degenen voor wie deze gegevens van belang.

Beide input-randapparaten zijn comfortabel te gebruiken: het toetsenbord, een chiclet Waterbestendig model, biedt geweldige feedback en fatsoenlijke reizen zonder te lawaaierig, terwijl de touchpad royaal middelgrote even evenwichtig is.

De power-knop (of sleutel) ligt naast de delete-toets die sommige ongelukkige ongevallen zou kunnen veroorzaken, en net erboven is een vingerafdrukscanner.

Het scherm is helder en omgeven door een dunne vatting-openstelling van de laptop zorgt ervoor dat de basis om te doen opstaan, bieden een schuine typen oppervlak. Mooi in theorie, maar we zijn niet overtuigd door deze truc voor een goede reden.

Dit is een laptop die per definitie wordt ervan uitgegaan dat u veel op je schoot gebruiken zal, en zoals het geval met kickstands (bijvoorbeeld, zoals te zien op de Microsoft Surface Pro 4), de 'onderkant' van de Accu Asus f550ca http://www.kopenaccu.com/asus-f550ca.html zorgt voor een ongemakkelijke ervaring bij het gebruik van dit apparaat in je schoot gedurende langere tijd.

Het is niet zo scherp als de rand van een kickstand, maar nog steeds persen op je schoot. Dus terwijl het is niet zo slecht als de bovengenoemde oppervlak, ten minste Microsoft heeft een excuus voor het gebruik van een kickstand (de noodzaak om een tablet staan); Asus heeft geen aan de andere kant.

Zeker, het biedt een lichte verhoging voor het typen, maar het laatste wat dat je van een notebook toetsenbord op iemands schoot wilt is meer hoogte, zoals die uw polsen dwingt Flex zelfs meer.

Asus ook begaan twee kardinale zonden door het doden van de webcam hier, en de beperking van het aantal poorten aan slechts drie twee van hen zijn USB Type-C-poorten, met de derde is de audio-aansluiting.

Op dit punt, zal Asus graag verleiden u koopt een van haar SIMPRO docking station, een goed gemaakte, relatief betaalbaar randapparaat dat de laptop connectiviteit aanzienlijk verhoogt, VGA, twee DisplayPorts, HDMI, hoofdtelefoon, vijf USB-poorten, een Ethernet-poort en een kaartlezer toe te voegen.

U het aansluit op een poort van de notebook en het kan zelfs de macht van uw laptop. Helaas, natuurlijk het niet oplost het inherente gebrek aan poorten op de Accu Asus f550cc http://www.kopenaccu.com/asus-f550cc.html (en het moet nog een power supply unit). U kunt altijd conversieprogramma's van derden kopen maar dat gaat nogal tegen het hele punt van het hebben van een ultra-draagbare apparaat.

Het ontbreken van een webcam is de echte moordenaar we kan niet benadrukken genoeg hoe teleurgesteld we waren met het besluit om de webcam omwille van esthetica te offeren. Dell gepositioneerd de camera onhandig in de buurt van het toetsenbord op de XPS 13, die was niet ideaal, maar het is zeker beter dan helemaal geen webcam.

En Nee, niet toonhoogte het ons als zijnde een 'beveiligingsfunctie'-niet kunnen deelnemen aan videoconferentie of omarmen volledige biometrische gegevens (u zal niet zitten kundig gebruik maken van de volledige mogelijkheden van Windows Hello) krijgt waarschijnlijk deze laptop op de zwarte lijst door een aantal bedrijven.

In dit stadium is het zuiver academische opsomming van de rest van de eigenschapreeks. De Accu Asus f550ea http://www.kopenaccu.com/asus-f550ea.html laptop is DAT MIL-STD 810G ingedeeld wat betekent dat het is getest volgens deze standaarden, maar is niet gecertificeerd. De display, een mat Full HD-model, is redelijk nauwkeurig met een nauwelijks waarneembaar blue-ish tint.Accu Asus Laptop: http://www.kopenaccu.com/asus.html

De 48Whr 4-cel batterij dient deze notebook met sommige ernstige batterijleven (maximaal 10 uur volgens Asus), en zijn minuscuul voeding kan bieden tot 65W (bij 20V) en tot 15W (op 5V) waardoor hij ideaal is om te laden sneller nieuwere compatibele smartphones.

Onze standaard batterij-test, die met zich een count-up YouTube-video draait op 50% helderheid meebrengt tot afsluiten (met alle andere instellingen op standaard), zag de B9440UA bijna 9 uur duren.

Het monster van de beoordeling die was verzonden naar ons gebruikt een Intel Core i5-7200U CPU (een deel van de 15W) met 8GB RAM-geheugen en een 512 GB Micron 1100 3D NAND M2.2280 SSD (met nominaal lezen/schrijven snelheden van 530MBps en 500MBps respectievelijk nummers dat het apparaat comfortabel bereikt in onze het testen).
Advertentie

De rest van onze benchmark cijfers houden geen grote verrassingen. De 7200U is een zeer capabele CPU die niet op veel in vergelijking met de 7500U, zijn duurdere broer of zus missen-de enige verschillen zijn een marginaal lagere base en turbo klokfrequentie en 25% minder cache.

Let op dat Asus een internationale garantie van 3 jaar met de B9440UA gebundelde en het komt met Windows 10 Pro standaard, twee belangrijke USPs volgens ons. Geluid wordt verwerkt door Harman Kardon-luidsprekers en is verrassend bassy gegeven van de lay-out van de laptop.
http://www.nellanotizia.net/scheda_it_55455_Kopen-Asus-F550WE-laptop-accu-_1.html
http://kopenaccu.poutineworld.net/2017/05/15/accu-laptop-voor-asus-f550we-online-goedkoopste/15 Mei 2017 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!